Bleach Online Forum

Retrieve Password
Search
Author: SanekN
Print Prev. thread Next thread

Works, go [Copy URL]

Advance Member

Your Welcome

Rank: 4

41#
Post time 2017-4-6 12:54:05 |Show the author posts only
Miken97 replied at 2017-4-6 12:07
what's up with forum? why are there more and more people whom I can't understand? (am I that st ...

I think he was saying that he was upset they didn't fix the game, even after he blew them

Use magic Report

Rank: 3Rank: 3

42#
Post time 2017-4-6 13:05:57 |Show the author posts only
[email protected] replied at 2017-4-6 18:25
Nie naprawiają żadnych zdarzeń, bo po co do czego? Pomyśl logicznie... jeśli nigdy nie popraw ...

wow, deweloperzy liczą się bardziej ze zdaniem tych, którzy płacą za grę niż osób które grają za darmo Poza tym złe teksty w opisie to ostatnia rzecz, którą muszą zmienić, najpierw trzeba zająć się naglącymi sprawami, poza tym ostatnio dali sporo fajnych rzeczy za darmo (shutara's shop, itemy w csb, muken aizen), ale łatwiej jest oczywiście krytykować wszystko co robią, nie zrozum mnie źle, GoGames dało wiele powodów do narzekań, ale to nie znaczy że trzeba na każdym kroku po nich jechać tym bardziej, że grasz za darmo a brzmi to jakby naciągali na jakieś większe pieniądze, a potem oszukiwali, tym którzy zapłacili za to trochę więcej (vip4+) 1 czy 2 dni przerwy w grze nie będzie przeszkadzał, jeśli naprawią visored (ci którzy uzbierali 16k na ten set eventów) i jeśli oddadzą kryształy/vit (dla tych którzy chcieli użyć tego ubp), a to raczej zrobią, po prostu wyluzuj, to tylko gra a ponieważ grasz w nią za darmo nie powinieneś oczekiwać zbyt wiele, btw co do logicznego myślenia to gratki za wykazanie się nim mówiąc bym przetłumaczył to w necie Gdybym nie był Polakiem to w życiu bym nie zrozumiał

Use magic Report

43#
Post time 2017-4-6 13:42:50 |Show the author posts only
Edited by [email protected] at 2017-4-6 13:56
Miken97 replied at 2017-4-6 13:05
wow, deweloperzy liczą się bardziej ze zdaniem tych, którzy płacą za grę niż osób które g ...

1.a co napisałem ? po 2 gogame nie liczy się z zadnym zdaniem, to nie sa gry typu overwatch,Linage, LoL, paladin a dla czego nie ? bo zeby zachecic do grania i korzystania z shop czy mikro platnosci trzeba czyms zachecic miedzy innymi poprawnoscia gry dokladnoscia itp. Co bylo z tera? zmienil nazwe klasy postaci bo ludzia sie nie podobala... tu bylo zglaszane wszystko co nie zostalo poprawione do tej pory nie tylko balans ale i bledne teksty jedyne co gogame daje to kolejne postaci aby tylko je kupowac nic wiecej od siebie. A przez te 2 i pol roku tutaj nie zauwazylem zadnej zmiany.
PS. Nie az tak za darmo w to gram jak ci sie wydaje.

Use magic Report

44#
Post time 2017-4-6 14:28:38 |Show the author posts only
[email protected] replied at 2017-4-6 19:42
1.a co napisałem ? po 2 gogame nie liczy się z zadnym zdaniem, to nie sa gry typu overwatch,Linag ...

ludzie mogą sobie zgłaszać wszelkie pomysły tutaj do woli, GoGames nie ma prawa do wprowadzania poważnych zmian względem chińskiej wersji jeśli chodzi o te błędne teksty, kojarzę tylko retsu unohana kenpachi i b.renji, powinni naprawić, ale w sumie nie ma to większego znaczenia, widziałem gry w których było to o wiele gorzej zrobione ( do stopnia, w którym sporo ważnych rzeczy było niemożliwe do zrozumienia), zresztą nie chodzi mi o udowadnianie, że GoGames to dobry deweloper (bo nie jest) ale o to, że jeśli podchodzisz do wszystkiego co GoGames robi tak krytycznie i negatywnie (bo przecież wszyscy onni są idealni) to może zmień grę na taką, która sprawia ci więcej przyjemności, a nie tylko cię złości , jeśli grasz w to 2 i pół roku to powinieneś już wiedzieć czego się po nich spodziewać i nie przejmować się tym za bardzo bo to tylko gra
PS sorry, myślałem że widziałem post od ciebie, w którym mówisz, że jesteś f2p, ale musiały mi się osoby pomylić

Use magic Report

45#
Post time 2017-4-6 16:16:19 |Show the author posts only
cyka blyat rush b?

Use magic Report

46#
Post time 2017-4-6 21:54:36 |Show the author posts only
Miken97 replied at 2017-4-6 14:28
ludzie mogą sobie zgłaszać wszelkie pomysły tutaj do woli, GoGames nie ma prawa do wprowadzani ...

No jak sie gdzieś kasę lokuje to i się czegoś wymaga taka kolej rzeczy.

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register now

Archiver|GoGames.me

GMT-5, 2026-7-3 04:42 , Processed in 0.006271 second(s), 8 queries , Xcache On.